Hurtig Slank

Hurtig Slank

Ønsker du en kur eller et koncept, hvor der er mulighed for hurtigt at blive slank? Vi har fundet et rigtigt godt koncept der giver dig gode muligheder for hurtigt at blive slank. I den nedenstående artikel kan du læse om mere om hvordan man definere fedme samt gode råd til hvordan man igen kan blive slank.

Fedme

Når man skal definere fedme tages ofte udgang i en persons body mass index- det som man også kalder for BMI. BMI er forholdet mellem højde og vægt. Hvis dit BMI er mellem 25-30 kalder man det for overvægtigt. Er BMI imidlertid højere end 30 er man fed. Der er lavet undersøgelser der viser at ca. 15% af alle danskere høre under kategorien fedme. Vi har her fundet en artikel hvor du kan læse mere om fedme.

Hvordan bliver man slank?

Det er i princippet meget simpelt. Det handler om at tilsikrer at ens energiindtag gennem kosten er lavere end det energiforbrug man har. Således handler det om forholdet mellem det energioptag man får gennem kosten og den motion / forbrænding man har. Motion og omlægning af kosten er derfor vejen til at blive slank. Når det er sagt findes der også en række koncepter hvor man hurtigt kan opnå gode resultater. Vi har her fundet en koncept der relativt hurtigt kan hjælpe dig til hurtigt at blive slank.