Sokker

Billige Sokker på Nettet

Sokker er ofte noget af det mere kedsommelige, at købe ind. Nettet giver dig en række gode muligheder for at, købe sokker og strømper til billige penge, og anerkendte mærker som bl.a. JBS, Egtved mfl.

Hurtig levering

Bestiller du dine sokker i dag og gør du det før middag, vil du ofte opleve at dine nye strømper allerede modtages med posten , i morgen.Her finder et godt udvalg af sokker til attraktive priser og mange af de gode mærker.

Korte eller lange strømper til mænd

Der findes mange holdninger til hvilken længde sokker bør have. Der fines som udgangspunkt tre klassiske længer. Du finder sokker stort set uden skærft, denne længde gør sig godt om sommeren i sneakers mv.. , denne type kaldes også til tiden soklet. Derudover har man den klassiske længde til midt på skinnebenet. Denne længde er den mest benyttede og passer til en lang række begivenheder. Men ofte gør den sig også rigtigt dårlig , mange vil mene at sammen med shorts ser den ufix ud. Den giver også visse problemer, at man nemt kommer til at vise skinneben, hvis man sidder med benene over kors og tillige hvis de er meget korte når man blot sidder almindeligt på en stol. I Italien til sammenligning går alle mænd stort set med lange strømper , som er den sidste og 3. kategori, årsagen er det utjekkede ved kombinationen af skinneben, bukseben og strømpekant. Kort sagt køb dine sokker på nettet, men køb den rigtige længde til den rigtige lejlighed.