Kalkfjerner og afkalker

Kalkfjerner? Her finder du glimrende Afkalker!

Noget af det mest irriterende ved det vand vi hælder ud af vandhanen eller bruseren, er at det indeholder enten store eller små mængder kalk. I sig selv er kalk en god ting for kroppen da det er med til at styrke knoglerne, men til gengæld er det et forfærdeligt mineral at skulle rengøre på badeværelsesgulvet eller andre gulve og overflader som har været i kontakt med kalk.

Hvad er en god kalkfjerner?

Der findes sindssygt mange produkter på markedet som foregiver at være kalkfjerner, men ligesom med så mange andre produktgrupper, findes der både dårlige og supergode produkter til at fjerne kalk med. Når man hører folk sige at de lige afkalker badeværelsesgulvet, tænker mange af os med det samme at det ikke bare er noget de gør – vores erfaring fortæller os at kalk simpelthen er næsten umuligt at komme bugt med.

I bund og grund handler det nok mest om at finde og være villig til at ofre hvad det koster for et ordentligt produkt, for en god kalkfjerner afkalker forholdsvis nemt selv de mest hærgede steder. Bevares, ved selv en god kalkfjerner kan man risikere at skulle bruge lidt knofedt for at få det værste væk, men man kan være helt sikkert på at man med en god kalkfjerner nok skal få gjort arbejdet nemmere når man afkalker.