Udskiftning af vinduer

En udskiftning af vinduer eller at bygge ny overetage giver hjemmet nyt liv.

Er huset blevet for trangt og overvejer du derfor at flytte til et større hus? Det behøver du nødvendigvis ikke, i mange tilfælde er det muligt at bygge ny overetage som udvider husets beboelsesmuligheder betragteligt.

Det er ikke alle huse som kan få bygget ny overetage på grund af enten byggeregler eller at selve fundamentet eller undergrunden ikke kan underbygge den ekstra vægt som en ny overetage automatisk vil medføre, men det hører absolut til sjældenhederne. En ny overetage er en god og ofte meget billigere måde at få nye kvadratmeter til beboelse på i forhold til at skulle ud og købe nyt hus. Derudover giver man pludseligt også huset nyt liv som gør at det gamle hus pludseligt er blevet meget mere attraktivt.

Når vi snakker om at gøre et hus attraktivt, er en af de nemmeste måder at gøre det på, ved en komplet udskiftning af vinduer. I særligt ældre huse er vinduerne ofte af en så ringe standard at de lukker mere varme ud end de holder inde og med en komplet udskiftning af vinduer til nogle nye og mere energivenlige vinduer, vil man nemt kunne spare adskillige tusinde kroner om året i varmeomkostninger. Samtidigt med besparelsen vil en komplet udskiftning af vinduer også komme til at påvirke en eventuelt salgspris positivt hvis man nu skulle gå hen og sælge huset.