Familieterapi Aarhus

Supervision og terapi

Professionel og udefrakommende hjælp kan være et nødvendigt onde i nogle situationer, hvor man enten på arbejdsmarkedet eller på familiefronten er fastlåst eller kørt fast. Denne klinik kan hjælpe med både supervision og familieterapi Aarhus og omegn.

Supervision

Supervision er et redskab man tage i brug i arbejdslivet, hvor der dels kan tages udgangspunkt i det enkelte individ samt individet i gruppesammenhæng, hvor samspillet og arbejdsprccesser belyses. På denne måde kan supervision bidrage til at nye og mere gunstige processer etableres og således at det enkelte individ på et mere målrettet og planlagt arbejdsforløb.

Familielivet

Døjer dit barn med lavt selvværd, vrede eller tristhed? Familieterapi Aarhus kan hjælpe med forskellige terapiformer for at hjælpe barnet ind i en positiv udvikling. Familieterapi Aarhus bygger på mange års erfaring i arbejdet med såvel børn, unge og voksne og i terapien kan forskellige elementer inddrages – f.eks. legeterapi. Læs mere om familieterapi Aarhus online og tag kontakt direkte.