Konflikthåndtering

Professionel assertionstræning

Vi kender det vist alle – vi har noget på hjertet, som vi brænder for at få sagt eller kommunikeret ud, men af én eller anden årsag bliver det til noget værre noget vi får sagt eller at vi bliver misforstået. Andre gange kan man fylde for meget i en samtale og man glemmer, at få lyttet til de andre. Professionel assertionstræning kan give dig værktøjerne og indsigten i hvilke mekanismer der er i spil når vi kommunikere med andre og hvordan du kan tilsikre, at det er en respektfuld og ligeværdig samtale når du er i dialog med andre. Assertiv kommunikation giver dig værktøjerne til at bevare overblikket i vanskelige situationer og bevare overblikket så man ikke falder for pres og manipulation.

Professionel konfliktrådgivning

En anden klassisk situation man kan befinde sig i, er når man ender i en konflikt med andre. Det kan eksempelvis både være på arbejde eller privat at konflikten opstår, men under alle omstændigheder er det en situation, der skal bringes under kontrol inden den får fodfæste og eskalerer. Her kommer professionel rådgivning om konflikthåndtering ind i billedet, hvor du lærer forskellige konfliktstrategier og hvordan man kan nedtrappe en konflikt inden situationen bliver for betændt og følelserne tager over.

Læs mere om mulighederne inden for assertiv kommunikation og konflikthåndtering og hvordan du kan lære at håndtere forskellige situationer bedre.