Sengetæpper

Stort udvalg af forskellige typer gardiner til virksomheder og private

Kompetent og erfaren forhandler af kundespecifikke løsninger af tekstiler til virksomheder og private. Forhandleren har 18 års erfaring i at levere skræddersyede løsninger til såvel hoteller, restauranter og private og har én af de mest moderne og højteknologisk tekstilfabriker i Europa. Stort set alle produkter hos forhandleren kan skræddersyes efter dine ønsker og du ved derfor med sikkerhed, at uanset hvilke produkter du køber, at de passer perfekt til deres formål. Det gør sig gældende for både gardiner, rullegardiner, sengetæpper og meget mere.

Skræddersyede rullegardiner

Rullegardiner passer stort set ind i alle rum og er en populær løsning når det gælder solafskærmning. Alle rullegardiner kommer med enten børnsikring når der er kæde eller uden når det er tale om fjedertræk. Du kan med andre ord finde rullegardiner der både gør sig egnede til børneværelset og til anden brug. Rullegardinerne kan, som tidligere nævnt, skræddersyes efter dine egne mål.

Sengetæpper og sovebetræk

Søger du skræddersyede løsninger til sengetæpper og sovebetræk i høj kvalitet så er dette også en mulighed hos forhandleren. Med mere end 300 dessiner til din rådighed er der bestemt også noget til din smag uanset om du søger til soveværelset eller til erhvervsmæssig brug, som eksempelvis til hotel eller bed and breakfast. Det er muligt, at få leveret sengetæpper, sovebetræk og gardiner i matchende stof så der skabes en helhed i rummet.