Gummistøvler og tasker

Tasker fra Liebeskind og gummistøvler fra Hunter

Der er to ekstremt stærke brands hvis man enten er på udkig efter tasker, bælter, punge mv. kan det være en god ide at tjekke det super lækre mærke Liebeskind, der er leveringsdygtig i en lang række skindprodukter i funktionelt og æstetisk design. Hvor Hunter designer virkeligt flotte gummistøvler.

Liebeskind

Liebeskind Berlin designer især, tasker, sko , jakker og andet tilbehør til damer. I deres nyeste kollektion er de bl.a. kommet med et bud på et hardcover til iphones, ligesom de i den grad har tonet op for farvevalget. Liebeskind er kort sag en progressiv og spændende tysk designvirksomhed.Her finder du lækre produkter fra Liebeskind.

 

Gummistøvler fra Hunter

Hunter har fra derse base i Edinburgh leveret gummistøver i mere end 150 år. Den klassiske grønne gummistøvler er i særdeleshed synonym  med Hunter. I dag produceres gummistøvlerne ikke længere i Scotland, men i Kina. Hunter har de senere været leveringsdygtige i moderigtige gummistøvler. Søger du en lækker gummistøvle bør du vælge Hunter. Her finder du stort udvalg i Gummistøvler Hunter.