Den bedste massagestol

Den bedste massagestol

Nu nærmer foråret sig og mange danskere overvejer lige nu at investere i en massagestol. De fleste har prøvet det – enten at have ryggen i nakken. Målingerne viser at 80 % af den danske befolkning har døjet med en eller anden form for ryg og nakke problemer, hvilket også er en af de hyppigste grunde til sygedage på arbejdspladsen.

Men hvorfor lige en massagestol?

De fleste ville nok tænke at det er rimelig dyrt at anskaffe sig en massagestol og den nok ikke ville passe ind dagligstuen og derfor ville de fleste mene, at det ville være smartere at opsøge en massør, fremfor at anskaffe sig en massagestol. Der mener vi at de fleste tager fejl! Det kan godt betale sig at anskaffe sig en massagestol, da det skal ses som en investering på lang sigt.

Ulemperne ved at opsøge en massør, kan bl.a. være at det er dyrere at tage til en massør, da 1 enkelt seance ikke vil gavne dig, det helt store. En anden ulempe ville være at skulle bruge en masse tid på at reservere tid og vente på at det bliver din tid hos massøren.

Vinderen – WECARE4U som er Danmarks største forhandler af massagestole

Vi har derfor lavet en hel række tests og sammenligninger af massagestole, hvilket vi har gjort for at spare dig en masse tid og research på internettet. Vi har opstillet et team, bestående af 15 frivillige deltager for at give os, feedback på vores tests af massagestole.

Efter en masse research og test på det skandinaviske marked, har vi fundet en test vinder. Det er en massagestol fra virksomheden WeCare4U Danmark A/S, som havde et bredt sortiment af massagestole fra 20.000 kr. Men vi har udvalgt massagestolen, som bare gav os noget helt andet, end de andre massagestole, som er ICare Dreamline der har en pris på 34.500 kr.

Selve designet, adskiller sig fra de fleste massagestole, vi har sammenlignet med. De fleste massagestole har det klassiske lænestol- look, fremfor denne model som har et nyere look over sig. Størrelsen på massagestolen, er måske lidt større end en lænestol, i forhold til de andre test stole vi har afprøvet, men til gengæld var fordelen ved det, at alle og enhver kunne passe ind i stolen og var forholdsvis let at transportere rundt, med sine skjulte hjul.