Baby og børnetøj

Name It er en dansk butikskæde

Name It er en dansk butikskæde der hører ind under koncernen Bestseller, der har stor succes med deres mange aktiviteter.
Det er brandet Name It der er deres børnetøjsserie og deres udvalg gør meget ud af, at målrette tøjet mod børn i forskellige aldersgrupper. Det er med til at give skræddersyede løsninger, der passer præcist til de behov, børn i forskellige aldre måtte have.

 

Name It repræsenteret i 150 butikker

De har intet mindre end over 150 butikker på verdensplan, hvilket klart og tydeligt indikerer at Name It er en synlig spiller, når det kommer til børnetøj. Tidligere hed Bestsellers børnetøjsserie EXIT, men siden 2008 har de valgt at dække hele deres børnekollektion ind under brandet Name It og det med foreløbig pæn succes.
•    Name It er repræsenteret i mange store lande
Som en dansk virksomhed har mange danske børn glæde af tøj fra dem og der er gode grunde til at dine børn skal blive de næste. Det er nemlig god kvalitet, til lave priser.

 

Me Too laver både baby – og børnetøj

Me Too er en dansk virksomhed, der er dygtige til at lave både godt og flot tøj til børn i mange aldre. Du kan få glæde af deres tøj, uanset om du skal købe nyt tøj til din baby eller unge barn. Det er specielt børn i aldersgruppen 0-8 år, at de producerer tøj til.
Tøj fra Me Too har særlig fokus på detaljen og det internationale og moderigtige design, der gør at dine børn vil gå smart klædt.

 

Me Too er en del af House of Spirit

Tekstilvirksomheden er en del af House of Spirit der blev grundlag tilbage i 2001, af et dansk ægtepar, der valgte at markedsføre deres tøj under brandet Me Too. Det har de gjort med stor succes, hvilket 1400 butikker fordelt i hele verden er med til at bekræfte.
•    Me Too tilbyder flot børnetøj verden over
Du kan altså roligt købe børnetøj hos dem, hvis du gerne vil købe behageligt tøj til dine børn, der samtidig indeholder flotte designs og farvesammensætninger.