Rhododendron

Flere slags Rhododendron i flor

Rhododendron ser smukke ud i enhver have. De findes i flere forskellige farver og de er nemme at passe. Bare du ikke planter dem under træer eller op ad huset. Her i webshoppen har de både Dværg Rhododendron samt de mest almindelige Rhododendron blomster.

 

Vælg de evigt populære Roser

Alle kender duften af Roser. Det er en elegant klassiker, som man ikke kan komme uden om. Her findes de i flere smukke farver og arter, så der er noget for enhver smag og stil. De kan bruges til dekoration eller hobby, for alle kan lide duften af liflige Roser i fuldt flor.

 

Planter skal der til

Hvis Planter også giver dig grå hår, så findes løsningen måske for dig lige her. Her er en Planteskole med stort udvalg af planter, så her finder du alle slags planter. Også hvis du ønsker nogle og du slet ikke har grønne fingre. Så findes der også flotte Planter til dig.

 

Overfølsomhed for bøg

Er bøg et problem for dig, så er det lidt uheldigt. Du kan undgå at have bøg i din have. Her kan du også læse om Læhegn, Skovrejsning, Sprøjtemidler, Småbeplantning, Planter, Tilbehør og meget mere. De har også et godt Nyhedsbrev. Se mere om bøg her.