Nye tv-serier

Få styr på film og tv-serier med en tv-guide

Det er ikke mange år siden at vi ikke havde mere end 2 – 3 tv-kanaler at vælge i mellem når vi skulle se tv. Den gang kunne man godt undvære en tv-guide når man skulle finde ud af hvad der kom i fjernsynet.

Der var tekst-tv mere end rigeligt! Men efterhånden som der er kommet mange flere tv-kanaler til kan man ikke planlægge sin tv tid uden at benytte sig af en professionel tv-guide på internettet.

Mange af os har i dag mellem 50 til 100 tv-kanaler at vælge i mellem så det ville være et fuldtidsjob at skulle bruge avisen eller tekst-tv til finde hvad der kom af tv-serier og spændende film i tv.

Søg og find med en online tv-guide

Det er ganske gratis at benytte sig af en online tv-guide. Og så er det super smart og meget tidsbesparende.

På din lokale tv-guide finder du nemlig en smart søgefunktion som du kender det fra eksempelvis Google.

Her skriver du hvad du gerne vil se. Det kan være at du gerne vil se tv-serieren House Of Cards med skuespilleren Kevin Spacey i hovedrollen. Eller måske du heller vil se tv-serien How I Meet Your Mother.

Lige meget hvad du søger efter vil søgemaskinen på din tv-guide søge efter det du gerne vil se og efterfølgende vise dig hvilken tv-kanal der viser det og hvornår du kan se det.

Med et online tv-guide er du up to date

I modsætning til en trykt tv-guide kan du nemt og hurtigt holde dig up to date med tider og evt. program ændringer. Oftere end man tror ændre de forskellige tv-kanaler nemlig tider og dage.

Disse ændringer har du ikke mulighed for at se i en tryk tv-guide som i eksempelvis en avis eller et ugeblad. Der imod kan du nemt holde styr på det du gerne vil se via en online tv-guide.

Her kan du også læse om nye tv-serier der er på vej og som måske er noget du kunne have lyst til at kigge nærmere på. Hvis elsker at se gode film kan du også læse om dem på din tv-guide hver gang du lægger vejen forbi for tjekke hvad der kommer af forskellig underholdning.