Skab dit drømmekøkken med en rustfri stålbordplade

En massiv rustfri stålbordplade kan være med til at skabe det køkken, du drømmer om. Med skarpe linjer og spejlblanke overflader, kan en stålbordplade kombineres med mange forskellige materialer, der kan skabe iøjnefaldende kontraster i dit køkken. Bordpladen bliver specieldesignet til dit køkken, så du opnår et flot og indbydende køkken med et helt unikt look.

Skræddersy din egen rustfri stålbordplade

Stålbordpladen kan leveres i alle tænkelige former og størrelser, så den kan passe perfekt til lige netop dit køkken. Alle bordplader kommer i en tykkelse på 5 millimeter, der gør den til en super holdbar bordplade til køkkenet. Alle kanter er pudset og slebet, hvilket gør bordpladen utrolig flot. Pladen er derudover også varmebestandig, hvorfor du kan stille dine varme gryder direkte på bordpladen. Du får altså en bordplade, der kan holde til stort set alt. Det bedste af det hele er desuden, at bordpladen er nem at rengøre, også kræver den stort set ingen vedligeholdelse.

Du kan vælge imellem to forskellige overflader til din stålbordplade. Den traditionelle børstet stål, hvor sliberetningen løber én vej – eller en Curlet, hvor bordpladen er mere mat. Her er slibningens struktur ens fra alle sider.

Rustfri stålbordplade med indbygget vask

Det er også muligt at få lavet en stålbordplade med en indbygget stålvask. Vasken bliver isvejset, så den bliver fuldt integreret i bordpladen. Der er en masse forskellige vaske at vælge imellem, og der er helt sikkert en, der passer perfekt til dine behov.

Nyere bebyggelser kan have specielle udskæringer eller skæve vægge. Det kan derfor ofte være svært, selv for det trænede øje, at foretage en helt præcis opmåling til en stålbordplade. Du har derfor muligheden for at få et professionelt firma til at lave målingerne for dig. Med deres udstyr kan de lave en digital måling, så målingen bliver helt nøjagtig. Herefter står de også for at levere og montere din nye bordplade, hvorfor du kan være 100% sikker på et flot og perfekt resultat.